No More Politics

No More Politics

Jom Tentang COMANGO

Jom Tentang COMANGO

Mohon Terasa Kepada Yang Berkenaan

Mohon Terasa Kepada Yang Berkenaan
2

Rumah Terbuka Umno Selangor Bersama Perdana Menteri Dan Rakyat Selangor


Rumah Terbuka Umno Selangor 
Bersama Perdana Menteri 
Dan Rakyat Selangor
23 Ogos 2013

 KLIK UNTUK IMEJ LEBIH JELAS



Kumpulan Gemelan pelajar Institut Kraftangan Malaysia



Urusetia penyambut tetamu








Deretan gerai gerai makanan setiap Bahagian Umno Selangor




Gerai Umno Bah Ampang menyediakan 7 ekur kambing panggang..









Sambutan rakyat amat menggalakan




Calun Naik Ketua Pemuda Lokman Nur Adam



Skuad adik sayang...


Skuad abang sayang...






Ini dia YB Shukur Pengarah Jabatan Media Sosial Selangor..




Selama 4 jam aku dan WR kat situ tiada sepatah perkataan mangkuk hayun ini
menegur kami...macam ini ke nak handle Jab.Media Sosial?










Pelawak Azli dengan geng dia...






Lokman dan Nash...













Berbaris di gerai Bahagian Ampang...










Haji Nazli abang Nazri Aziz yang jauh giler baik karektornya...



Haji Rahim Gombak


Saudara Safarizul Ampang..



Datuk Ramli


Haji Rahim Gombak


Datuk Zainal Sakom..


Pengarah Jab Media yang suka enter frame tapi tak reti nak menegur
apalagi nak ucap terima kasih...pakai bongkanglah Media Selangor


Noh Omar ini pulak buta mata duk lantik orang 
yang tak reti apa jadi Pengarah Media Sosial






Rombongan PM baru tiba..









Disambut oleh Dato Ismail Kijo


































Ini saat saat Najib curi curi pandang kat aku..
Maklumlah asyik kena balun je...


Dato Rahman Pahlil dan Ismail Kijo









Disaaat menyanyikan Lagu Negaraku..
Kami saling bertukar pandangan..tanpa senyum..tanpa kata.
Ntah apa ada dalam fikiran dia masa tu aku tak pasti...



Macam biasa ku lihat mamat berbaju batik ini..tapi dimana ya?






Kalau kau rasa nak tegur aku tegur je Akmar..
Jangan buat buat macam ko tak tahu aku siapa lak..he he he



















Armand Azha calun Exco Pemuda Umno..

















Datuk Siti Nurhaliza...


















Calun 'paling afdal' dari Sabah...


Ini pun sorang lagi buat buat bodoh je..
Baru 2 hari sudah aku balun dalam artikel aku..he he 






























2 comments:

sizzly7761 said...

Ngapalah ngko ambik gambar penyangak-penyangak baju biru yang tak pedulikan ngko?....boleh blahlah dengan penyangak-penyangak tu! Baik ngko ambik gambar wanita gedik yang ramai dalam majlis tu,terubat jugak ati ngko! He he he....

Anonymous said...

Kih.kih.kih.komen ko lebih rasa cemburu dan hasad.kih.kih.kih.ko pun aper kurang nyer.sama gak menyamun.

Pages

Jom Balun Kiri Kanan Atas Bawah

Penulisan Luar Kotak Pemikiran Biasa