Kuiz untuk semua ahli Umno Putrajaya pasal Khairun. @NajibRazak @tengkuadnanreal


Ini sambungan artikel pasal budak Khairun pewaris "harta karun" Aseh Che Mat.Aku malas nak membebel panjang panjang pasal budak Khairun ini cuma nak minta semua Ahli Umno Putrajaya termasuk Ketua Bahagian Datuk Tengku Adnan Tengku Mansur jawap soalan soalan kuiz dibawah untuk kita semua mengetahui betapa AKTIFnya anak Aseh Che Mat ini sebenarnya...

SOALAN SOALANNYA.

Anda cuma perlu jawap YA atau TIDAK dan untuk memudahkan komen maka ruang komen dibuka seluasnya tanpa moderation...

1. Khairun Aseh langsung tidak kelihatan selama tempuh berkempen untuk mempertahankan P125 Parlimen Putrajaya semasa PRU13 lalu?   YA  atau TIDAK

2. Khairun Aseh jarang kelihatan dalam aktiviti yang melibatkan Umno atau BN di Putrajaya sejak 4 tahun lalu?  YA atau TIDAK

3. Kehadhiran Khairun Aseh dalam Mesyuarat AJK Bahagian Umno Putrajaya selama tempuh 4 tahun ini tidak melebehi 5 kali? YA atau Tidak

4. Apakah Khairun Aseh hadhir dihari penamaan calun P125 Putrajaya? YA atau TIDAK

5. Apakah Khairun Aseh hadhir semasa Pelancaran Jentera BN Putrajaya? YA atau TIDAK

6. Apakah Khairun Aseh hadhir semasa program Tun Mahathir bersama Uztaz Rujhan? YA atau TIDAK

7. Apakah Khairun Aseh melaksana dan menjalankan tanggung jawap dia sebagai seorang AJK Bahagian selama tempuh 4 tahun ini? YA atau TIDAK


PENTING untuk semua Ahli Umno Putrajaya menjawap 7 soalan diatas mengenai Khairun Aseh untuk kita mengetahui REPORT CARD sebenar beliau dan Report Card apa pula yang diguna-pakai @NajibRazak sehingga tergamak melantik Khairun Aseh sebagai SUPOL.

23 comments:

Pemuda Percint 11 said...


1)TIDAK
2)TIDAK
3)TIDAK
4)TIDAK
5)TIDAK
6)TIDAK
7)TIDAK

Anonymous said...

Hahahah...jawapan dari org yg x paham soalan..

Anonymous said...

Ketua cawangan marhein

1)Ya
2)Ya
3)Ya
4)TIDAK
5)TIDAK
6)TIDAK
7)TIDAK

saffron rice said...

Budak ni tak boleh pakai. Sama mcm bapa dia ,, bapa dia hanya bekerja membahagi kan harta rampasan perang yg bejaya di tawan contoh harta rampasan perang dari Bangla, indo ,nepal,dan banyak lagi,,

saffron rice said...

Budak ni tak boleh pakai. Sama mcm bapa dia ,, bapa dia hanya bekerja membahagi kan harta rampasan perang yg bejaya di tawan contoh harta rampasan perang dari Bangla, indo ,nepal,dan banyak lagi,,

Anonymous said...

memang tak boleh pakai

1)Ya
2)Ya
3)Ya
4)TIDAK
5)TIDAK
6)TIDAK
7)TIDAK

Anonymous said...

1)Ya
2)Ya
3)Ya
4)TIDAK
5)TIDAK
6)TIDAK
7)TIDAK

yang tak buat kerja di bagi jawatan. yang kerja sampai nak mati pandang pun tak. najib masaih cakap, jangan bawa resume, saya tahuuuuu sapa yang kerja dan tak. ni tahu sangat laaa. kami orang putrjaya boleh sahkan khairun ni memang tak pernah turun

Anonymous said...


1)Ya
2)Ya
3)Ya
4)TIDAK
5)TIDAK
6)TIDAK
7)TIDAK

Anonymous said...

malas cakap banyak. tolak khairun aseh 100% 1)Ya
2)Ya
3)Ya
4)TIDAK
5)TIDAK
6)TIDAK
7)TIDAK

Anonymous said...

Dia ni buat semak je dalam pejabat PM tu

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

Anonymous said...

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

Anonymous said...

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

Anonymous said...

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

Anonymous said...

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

Anonymous said...

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

Anonymous said...

cakap byk tak guna, ini jawapan utk kuiz bodoh pasal budak perasan bangsawan.

1)Ya
2)Ya
3)Ya
4)TIDAK
5)TIDAK
6)TIDAK
7)TIDAK

Anonymous said...

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

Anonymous said...

Aku memang menyampah giler ngan budak ni..berlagak sangat

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

Anonymous said...

1) Ya
2) Ya
3) Ya
4) Tidak
5) Tidak
6) Tidak
7) Tidak

mana mamat yg tukang pegang handphone dia lepas dia habis cakap kat phone dia? kuiz ni utk gagalkan dia angkat sumpah jadi POLSEC kan?

aku doakan sesiapa saja kat belakang kuiz ni berjaya.

The Soul said...

1-YA
2-YA
3-YA
4-TIDAK
5-TIDAK
6-TIDAK
7-TIDAK

bila dia tak layak, PM nak lantik dia juga, so siapa yg tak layak sebenarnya nie?

kelewang said...

1-YA
2-YA
3-YA
4-TIDAK
5-TIDAK
6-TIDAK
7-TIDAK

Anonymous said...

Gua Aisehman Che Mat..
Ya,Ya,Tidak,Tidak,Tidak,Tidak,TIDAKKKKK!

Anak gua ini memang tak boleh pakei perabih harta emak bapak saja..

Macam mana Najib boleh lantik dia gua tak tahu dan tiada kena mengena.Kabel apa dia pakai gua tak tahu

hana said...

1-YA
2-YA
3-YA
4-TIDAK
5-TIDAK
6-TIDAK
7-TIDAK

PM sila sembahyang sunat istiharah sebelum pilih SetPol. u dont buy problem.

Jom Balun Kiri Kanan Atas Bawah

SEJARAH KERAJAAN KEDAH TUA

Penulisan Luar Kotak Pemikiran Biasa

GADGET CORNER

BLOGLIST APA - SILA KLIK BANNER

BLOGLIST APA - SILA KLIK BANNER
SEMUA LINK SAHABAT BLOGGERS APA BERADA DALAM BLOGLIST INI..SILA TINGGALKAN KOMEN DI APA BLOGLIST JIKA ADA BLOG YANG TERCICIR UNTUK DIMASUKAN
Powered by Blogger.

Ads 468x60px

Featured Posts