Terkejut gak aku...


Hari ini aku terkejut bila Suara Generasi Baru menyenaraikan blog APA kedalam senarai Blog Pro Kerajaan setelah sekian lama aku dipinggirkan tidak berstatus.Sebelum ini nak kata aku ni blogger pro-kerajaan pun tidak...pro-pembangkang pun tidak...jadi taraf aku macam anak luar nikah lah...he he he.

Terima kasih kepada Hamba Allah yang perihatin memasukkan blog ini kedalam senarai sebelum tangan tangan ghaib bakal nyahsenaraikan blog aku sekali lagi.Kenapa aku berkata demikian?Sebab portal SGB ini dibawah seliaan Kementerian Belia Dan Sukan jadi tak ke melompat Menteri KBS nanti bila nampak nama blog aku dalam senarai...Tapi aku rasa KJ ini dah cukup matang untuk buat kerja kerja bodoh macam ini walaupun aku duk membalun dia siang malam tak hingat hingat.

Bukan gitu YB?

Sumber ranking : Suara Generasi Baru

7 comments:

Otak geliga said...

status bro lebih kurang mcm bro Din Turtle la ni....."MEREKA" benci tapi sebenarnya "SAYANG".....hahahaha

pembaca blog BOSAN dgn kaedah MENGAMPU, MENGIPAS pemimpin walaupun SALAH....makanya, blog2 seumpama blog ini lah menjadi buruan "kami"

utk blog pengampu, "kami" ni loya dgn tulisan YES BOSS, tapi walau dijolok anak tekakpun dah x ble muntah.

utk bro....TAHNIAH!

Aku Peduli Apa @ APA said...

Assalam bro Otak Geliga.
Ohh..gitu ke?Terima kasih atas kata2 semangat tu.Tentunya Dinturtle pun akn senyum sampai ketelinga..he he.

Apa pun KAMI menulis bukan kerana nama dan puji sanjung.Kalau betul betul lah..kalau tak betul tetap kena balun.

Ada orang tanya knp blog ini asyik serang pemimpin sendiri dan tk usik pemimpin PR?Jawap saya senang aje..Pemimpin PR nak pegi melingkup diaorang punya hal dan tak relevan pada saya..Saya lebih pentingkan nak repair rumah saya sendiri agar bumbung jgn terus bocor..lantai jangan terus runtuh itu saja..

Anonymous said...

Sokong bro apa 4ever..best baca story dia..walaupun aku keje KBS..aku suka rahsia2 yang di ceritakan yg xkan kuar kat mana2 suratkhabar..

Anonymous said...

Bukan ke minggu lepas bro APA ada pasang niat nak try duduk kat ranking no 1.sokong bro.

Aku Peduli Apa @ APA said...

Assalam anon2..
Terima kasih..gua main main je kata nak try sekali lagi duk No.1..tak sangka lah disenaraikan semula..

Apapun mana tahu Allah merestui niat main main gua tu..InsyaAllah

Mohamad Asyraf said...

Tahniah.Bro dah boleh ganti papagomo dah nih. Hehehe harap bro kritis dan pedas dlm membuat kritikan trhadap apa kepicangan yg berlaku dalam blok kerajaan. Kita sayang UMNO kena berubah dan kena buat pembaharuan dalm UMNO

Anonymous said...

Sygkan anak tangan2 kan. Sayangkan org tua kaki2 kan. Jahaha tahniah bro. Smoga lebih popular daru Amy Search.

Jom Balun Kiri Kanan Atas Bawah

SEJARAH KERAJAAN KEDAH TUA

Penulisan Luar Kotak Pemikiran Biasa

GADGET CORNER

BLOGLIST APA - SILA KLIK BANNER

BLOGLIST APA - SILA KLIK BANNER
SEMUA LINK SAHABAT BLOGGERS APA BERADA DALAM BLOGLIST INI..SILA TINGGALKAN KOMEN DI APA BLOGLIST JIKA ADA BLOG YANG TERCICIR UNTUK DIMASUKAN
Powered by Blogger.

Ads 468x60px

Featured Posts