6 comments:

Anonymous said...

Brother Azmi, dulu di tempat kerja saya, ada orang Sarawak yang namanya Rimau anak Beruang. Bila tengok kad pengenalan, nak tergelak tapi terpaksa tahan. Tak nak malukan yang punya nama.

Prince of Noob said...

bro apa cuba carik kat google, nama ni lagi lawak - konek bin abu seman hahaha

anonymous said...

Bro ape nak dhairankan..kalo kt KL pantat kuali memang kena pelankong tpi kt pantai timur memang bahase seharian..tpi kalo kt KL kopek kelape bahase seharian..kt pantai timur ade yg nak kena pelankong..kihkih..

Anonymous said...

Aku anak swak...memang biasalah nama mcm tu kalu kat kami sini...lebih dari tu pun ada...dah nama org tua bagi...tp selalu nya tu bg yg lahir sehingga awal 80an...sekarang nama budak2 bagus...jarang dah nama macam ni lagi...

Azahari Rahman said...

xde benda len lg ke nih...ngarut beb

Anonymous said...

apa nak di herankan, kat USA pun ada yg namanya harimau kayu iaitu tiger wood.

Jom Balun Kiri Kanan Atas Bawah

SEJARAH KERAJAAN KEDAH TUA

Penulisan Luar Kotak Pemikiran Biasa

GADGET CORNER

BLOGLIST APA - SILA KLIK BANNER

BLOGLIST APA - SILA KLIK BANNER
SEMUA LINK SAHABAT BLOGGERS APA BERADA DALAM BLOGLIST INI..SILA TINGGALKAN KOMEN DI APA BLOGLIST JIKA ADA BLOG YANG TERCICIR UNTUK DIMASUKAN
Powered by Blogger.

Ads 468x60px

Featured Posts